Slotenmaker-Heijmans

Hang- En Sluitwerk Oss
10% korting bij reparatie of slot openen

Geen beoordelingen
Adres
Kruisstraat 72 R Kaart
Plaats
5341 HE  Route Oss
Telefoon
085 130 2398
E-Mail
info@slotenmaker-heijmans.nl
Twitter
@SlotenHeijmans
Facebook
SlotenmakerHeijmans24uur
Website

Informatie

Zowel particulier als zakelijk. U vindt bij Heijmans scherpe prijzen en veel aandacht voor uw wensen. Leveren van uitstekende kwaliteit, maatwerk en passende oplossingen voor al uw vragen op het gebied van hang- en sluitwerk is de kern. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Heijmans en we zullen al uw feedback altijd ter harte nemen. De medewerkers en slotenmakers van Heijmans zijn vakkundig en hebben jarenlange ervaring op het gebied van het aanbrengen en repareren van hang- en sluitwerk. De slotenmakers zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en mogelijkheden op het gebied van beveiliging. En staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Spoedgeval of geen spoedgeval, u kunt altijd binnen 30 minuten op Slotenmaker Heijmans rekenen! Slotenmaker Heijmans is het beste adres voor: *Al uw hang- en sluitwerk *Driepuntsluitingen *Beschadigde deuren openen *Kluizen openen *Auto’s openen *Inbraakbeveiliging *Sloten vervangen/beveiligen *Samen met u opstellen van een sleutelplan *Kasten openen *Deuren afhangen *Timmerwerkzaamheden ( hakken, snijden etc ) Slotenmaker Heijmans werkt uitsluitend met plaatselijke vakmensen en die in de meeste gevallen binnen 30 minuten bij u op locatie zijn. De voorraad van Slotenmaker Heijmans is groot en in 90% van de gevallen bent u binnen een dag compleet van uw slotenprobleem af. Dit alles voor een marktconforme, scherpe prijs. Pinnen bij u op locatie is mogelijk en wanneer u vooraf aangeeft een betalingsregeling (bijv. via uw bewindvoerder) te willen treffen, dan is ook dit geen enkel probleem. Stop met twijfelen en neem direct contact met ons op. Onze sleutel- en slotenvakmensen staan 24 uur en 7 dagen per week voor u klaar.

Slotenmaker-Heijmans is gevestigd op Kruisstraat 72 R . Het volgende wordt aangeboden: Hang- En Sluitwerk In Oss zijn er 1 andere Hang- En Sluitwerk. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Advies, Inbraakpreventie, Reparatie, Sleutels bijmaken, Sloten maken, Sloten vervangen, Verkoop, Hang- en sluitwerk, Cilindersleutel, Fietssleutel, Gecertificeerde sleutel, Klaviersleutel, Kluissleutel, Cilinderslot, Deurslot, Insteekslot, Penslot, Raamslot, 24-uurs service, Kluizen, Sleutels, Sloten, Autosleutel, Slot openen.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Slotenmaker-Heijmans

Give stars

Openingstijden

24 uur per dag en 7 dagen per week en binnen 30 min op locatie. Ook bij noodweer code rood zijn wij u van dienst.

Betalingsmogelijkheden

Cash

Categorieën

Hang- En Sluitwerk
0851302398 085-130-2398 +31851302398

Kaart Kruisstraat 72 R

Loading map...