CSE Cargo Service Europe BV

Openbaar Vervoer Oss
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Lauwersmeer 13 Kaart
Plaats
5347 JR  Route Oss
Telefoon
0412 746 311
Fax
0412 746 312
E-Mail
info@cargoserviceeurope.com
Website

Informatie

Cargo Service Europe (CSE) is een innovatieve speler op het gebied van transport en logistiek. We zijn gespecialiseerd in ‘full truck load’-wegtransport door heel Europa. Met 60 trekkende eenheden (een grotendeels Nederlands wagenpark met 120m3 volumecombinaties & 90m3 megatrailers) zijn we een van de belangrijkste spelers in het groot-volumesegment in de Benelux. Buiten de 15 tot 20% extra laadcapaciteit die wij kunnen meenemen in vergelijking met het conventioneel materieel, zijn wij compleet uitgerust voor het vervoer van ADR goederen en bieden wij U ook nog de extra mogelijkheid de lading via de bovenkant te laten laden en/of lossen. Quality by Difference We onderscheiden ons met onze klantgerichte aanpak. We denken niet alleen mee, we steken ook onze nek uit. Op die manier nemen we opmerkelijke initiatieven en boeken we resultaten die minstens even opmerkelijk zijn. Uw logistiek vraagstuk is voor ons een uitdaging en door onze ervaring, betrouwbaarheid en flexibiliteit een mogelijkheid tot samenwerking.

CSE Cargo Service Europe BV is gevestigd op Lauwersmeer 13 . Het volgende wordt aangeboden: Openbaar Vervoer In Oss zijn er 6 andere Openbaar Vervoer. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bedrijven, Aanhangwagen, Huiftrailer / huifwagen, Alleen op afspraak, Begane grond, Internationaal, Regionaal, Nationaal, Export, GPS Tracking, Import, Logistiek, Opslag en overslag, Track en trace, Transportplanning, Warehousing / warehouse diensten, Droog transport, Gevaarlijke stoffen transport / ADR transport, Goederenvervoer, Wegtransport, Opslag / magazijn, Oplegger, Truck, Vrachtwagen, Bakwagen.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over CSE Cargo Service Europe BV

Give stars

Openingstijden

Categorieën

Openbaar Vervoer
0412746311 0412-746-311 +31412746311

Kaart Lauwersmeer 13

Loading map...